diumenge, 20 de desembre del 2009

El Barranc, a la venda. Es necessita sang nova!

Fins a 7 parceles diferents de 4 propietaris estan venals al Barranc. Algunes són força grans i a bon preu, ja que en no haver accès en cotxe, els preus al Barranc es mantenen baixos. Totes aquestes petites finques necessiten un nou propietari que vulgui fer-s'en càrrec i que vagi restaurant els elements de pedra en sec i els cultius d'olivera. Els nostres avantpassats ens varen deixar una penyora que és una mostra d'autèntica veneració a la natura, a la Mare Terra. Alguns dels seus propietaris actuals, per edat, per salut o per feines no poden atendre el manteniment d'una finca d'aquestes característiques i el posen a la venda. Desde aqui els volem animar a mantenir-les, a contar les històries de quan eren nins al Barranc, però si finalment volen vendre, els ajudarem a fer córrer la veu: Es necessita sang nova al Barranc. Sang de gent enamorada d'aquest espai que el vulgui fer lluir de nou. Gent que en acabar el dia havent aixecat una paret o arrebassat un marjat de carritxeres, se giri cap a la feina feta i somrigui. Feis córrer la veu!

2 comentaris:

  1. Uep!
    M'han comentat que es venien trossos de terra del Barranc, i en som un enamorat i m'agradaria que me diguéssiu un poc coses de les parcel·les, com per exemple, extensió, si és zona totalment de penya-segat, si té algunes marjades, preu, etc.
    El meu correu és bistiferra@hotmail.com

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Mos pots contactar al correu de l'associació (barrancbiniaraix#gmail.com) i vos donarem els contactes de les persones que ho venen. Algunes finques són més grans que d'altres o més o menys aconsellables segons el tipus d'usuari. Ara prepararem un arxiu en format Google earth per què pogueu visitar-les virtualment. Però res com anar a trepitjar-ho!

    ResponElimina