dilluns, 8 de març del 2010

Primera Assemblea General

Som una associació petiteta, però hem de complir la normativa de la llei d'associacions i les obligacions marcades als estatuts com la més gran. El divendres dia 5 varem celebrar la primera assemblea anual amb una bona assistència de socis i propietaris no socis encara.
Varem començar la reunió amb 12 socis i, en acabar, quatre dels assistents ens varen confirmar les seves sol·licituds d'ingrés...  ja som 16 socis, mes del 20% dels propietaris!
A la trobada varem aprovar els comptes i la memòria anual del 2009, també la previsió d'activitats i pressupost pel 2010, i es va decidir fer petites modificacions als estatuts, per adaptar-los a les nostres necessitats. Igualment varem revisar una sèrie d'iniciatives, algunes de les quals es varen discutir amb ganes.
A molts barranquers els preocupa que el lloc es massifiqui i sens dubte cal fer alguna cosa al respecte:  el passat cap de setmana hi va haver una afluència de gent molt alta; gent que no coneix les particularitats del Barranc i que campa per tot arreu invadint espais que no son públics. L'associació pot ser la que distribueixi informació a aquests visitants, i fins i tot pot aconseguir la seva col·laboració per treballar en la conservació del Barranc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada